Vieringen in Standdaarbuiten

Overzicht van alle vieringen die de komende periode worden gevierd.

Nu er weer meer kan en mag in de maatschappij als het gaat om corona zien de Nederlandse bisschoppen ook mogelijkheden om de maatregelen voor de Rooms-katholieke Kerk aan te passen. De bisschoppen hebben daarom het protocol ‘Kerkelijk leven op anderhalve meter’ aangepast.
Meer mensen in de kerk ook bij huwelijk en uitvaarten aantal gerelateerd aan de 1½ meterregel.
Vooraf aanmelden niet meer nodig, wel aanmelden bij binnenkomst.
Geen mondkapjes plicht meer, wel desinfecteren.

De diensten in de Basiliek zijn altijd te volgen via de Live-stream.

geen vieringen beschikbaar

Aan de samenstelling van dit overzicht wordt de grootst mogelijke zorg besteed, maar niets menselijk is ons vreemd.
In het geval u een veronderstelde fout tegenkomt, houden wij ons van harte aanbevolen voor een melding
via telefoon: (0165) 330 502 of per e-mail: info@bernardusparochie.nl