Kinderviering met pannenkoeken na!

Begin februari pannenkoeken eten na de viering? Raar! Of misschien toch niet.

gepubliceerd: donderdag, 25 januari 2024

Begin februari pannen­koe­ken eten na de vie­ring? Wat raar! Of mis­schien toch niet.

Veer­tig dagen na Kerst­mis vieren we in de Kerk de ‘Opdracht van de Heer in de Tempel’,ook wel ‘Maria Lichtmis’ genoemd. Rondom dit feest zijn ver­schil­lende tradities ontstaan, eentje daar­van is het bakken van pannen­koe­ken! Een andere traditie is de kin­der­ze­gen.

Op zon­dag 4 februari willen we deze twee tradities in ere hou­den!

Ie­der­een, jong en iets min­der jong uit de Immanuel- en de Bernardus­paro­chie (en daar­bui­ten), is van harte welkom tij­dens deze KinderKara­vaan­vie­ring om 11 uur in de Basiliek van Ouden­bosch, waarin alle aanwe­zige kin­de­ren tot 12 jaar (ze hoeven niet perse gedoopt te zijn) de kin­der­ze­gen zullen ont­van­gen.
Nadien gaan we met z’n allen, in de Hellemons­zaal (onder de basiliek), pannen­koe­ken eten!

Wij hebben er al zin in! Hope­lijk jullie ook!

Mocht je nu al weten dat je wel een pannen­koek (of meer 😉) lust, laat het al even weten:

project­me­de­werker@bernardus­paro­chie.nl

Wij kijken uit naar een mooie vie­ring en vooral een gezellig samen­zijn nadien.

Werk­groep KinderKara­vaan