ACTIE KERKBALANS 2024

Geef VANDAAG voor de Bernardusparochie van MORGEN

gepubliceerd: donderdag, 25 januari 2024

De jaar­lijkse Actie Kerk­ba­lans is weer van start gegaan. Dit jaar voor de 50ste keer! Kerk­ba­lans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaat­se­lijke kerken hun leden om een fi­nan­ciële bijdrage over te maken. Ook onze pa­ro­chie doet hieraan mee. Een hele groep vrij­wil­li­gers gaan ook dit jaar rond met brieven en flyers. Krijgt u deze in de bus, lees de brief door en bekijk de flyer en vooral ... DOE MEE en geef voor uw pa­ro­chie!

Om onze kerken te blijven onder­hou­den, en meer nog, om de verbin­ding met de mensen in onze dorpen te maken, hebben we geld nodig. We zijn een geloofs­ge­meen­schap die oog en oor wil hebben voor ie­der­een. Daar willen we ook in 2024 aan ver­der bouwen. Aan een ge­meen­schap die er is voor elkaar, op alle momenten van het leven. SAMEN maken we het VERSCHIL. Iedere bijdrage is daarom heel welkom.

Mogen we je vragen om naar draag­kracht bij te dragen? Zo help je mee om onze pa­ro­chie leven­dig te hou­den.

U kunt snel u gift over met hiernaast getoonde QR-code

Harte­lijk dank voor je bijdrage!