Pastorie Hoeven gaat verhuizen.

Het secretariaat van de parochiekern Hoeven gaat verhuizen.

gepubliceerd: donderdag, 30 november 2023
Pastorie Hoeven
Nieuw onderkomen PKC Hoeven

Vanaf 1 januari 2024 huist het se­cre­ta­riaat van de pa­ro­chiekern Hoeven in hun nieuwe kantoor aan de St. Janstraat 20.

U weet wel, het onder­ko­men van onze heemkunde­kring en het voor­ma­lige ge­meen­tehuis van Hoeven en Bosschen­hoofd. Dit prach­tige pand is in de 18de eeuw gebouwd als pastorie. Het kan dan ook geen toeval zijn dat wij ons hier gaan ves­tigen, en dan ook nog in een kamer die vernoemd is naar Jan Bouwens, Jan was vele jaren vicevoor­zit­ter van de St. Jan de Doper pa­ro­chie.

Onze kamer bevindt zich straks op de begane grond, nadat u binnen­komt rechts. U kunt bij ons terecht voor allerlei zaken op maan­dag- woens­dag- en vrij­dag­mor­gen van 09:30 tot 11:30 uur.
Het tele­foon­num­mer van het se­cre­ta­riaat wordt per 01 januari 2024: 06 42 81 48 50

Het is een tij­de­lijk adres waar ook de post naartoe kan.

Se­cre­ta­riaat Pa­ro­chiekern Hoeven.
St. Janstraat 20