Weet jij hoe laat het is?

De ADVENT begint, dan kijken we uit naar KERSTMIS !!!

gepubliceerd: maandag, 27 november 2023

Daarom nodigen we alle kin­de­ren uit voor de KinderKarvaan + bij­een­komst van zon­dag 3 de­cem­ber om samen met ons de Advent te starten

Van 9.45 tot 10.45 uur komen we samen in de Hellemons­zaal (onder de basiliek van Ouden­bosch, ingang ‘De Pelgrim1, Past. Hellemons­straat 2) en gaan op een speelse en creatieve manier het thema ver­werken. Er is zelfs weer een leuk thema­lied dat we gaan aanleren.

Laten weten dat je komt is fijn: project­me­de­werker@bernardus­paro­chie.nl

Om 11 uur start in de Basiliek de KinderKarvaan-vie­ring waarin we samen met alle mensen in de kerk de Advent beginnen en de eerste kaars van de Advents­krans zullen aans­te­ken!

Jij komt toch ook!

Advent vieren we niet alleen in de kerk, maar ook thuis! Leef thuis samen toe naar Kerst­mis met het speciale advents­boekje. Voor elke dag is er een nieuwe bladzijde met een ac­ti­vi­teit of een verhaal.

Heb je het project­boekje van de advent nog niet en wil je het wel? Laat het weten dan komt het boekje jouw naar je toe: project­me­de­werker@bernardus­paro­chie.nl
(de aangemelde eerste com­mu­ni­can­ten voor 2024 ont­van­gen het project­boekje auto­ma­tisch na aanmel­ding)