Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

dinsdag 11
okt 19.30 uur
Is de Alpha cursus iets voor jou?
Heb je vragen over de zin van je leven, over je geloof, of over wie Jezus voor jou is ? Wil je ook luis­te­ren naar hoe andere mensen geloven, bid­den en God zoeken en daar samen over gaan praten? Wil je leren je geloof ook vanuit je hart te gaan ervaren? Vind je het moei­lijk om over je geloof te praten met anderen, of met je (klein-)kin­de­ren? Dan zou je kunnen over­we­gen om aan een Alpha cursus deel te gaan nemen.
donderdag 15
dec 20.00 uur
Kerstconcert Dana Winner
15 december 2022 een speciaal kerstconcert in de Basiliek te Oudenbosch
DANA WINNER, een van de populairste zan­geressen uit Vlaan­de­ren, geeft op 15 de­cem­ber 2022 een speciaal kerst­con­cert in de Basiliek te Ouden­bosch.