Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

zaterdag 25
aug 8.00 uur
Wandelen langs het ‘Bernardus Kerkepad’
Zaterdag 25 augustus
Net als twee voorgaande jaren wandelen we het Bernardus Kerkepad van ‘Bovendonk’ naar de Basiliek ter ere van de feestdag van Bernardus van Clairvaux, dit jaar op zaterdag 25 augustus. Vooraf kan worden deelgenomen aan een presentatie en een eenvoudige maaltijd in ‘Bovendonk’.
zondag 09
Bernardusdagen 2018
Op 19 en 26 augustus, 2 en 9 september 2018.
Voor het tweede jaar wordt dit evenement georga­ni­seerd: op vier zondagen, vijf exposities in vier dorpen: Oud Gastel, Hoeven, Oudenbosch en Wouw.
zondag 30
sep 10.30 uur
Nieuwe Kinderkaravaan 2018-2019
De KinderKaravaan is een serie van zes eucharistie­vieringen speciaal voor jonge gezinnen. Als een reisgezel­schap van KaravaanGezinnen reist de KinderKaravaan samen met ons kinderkoor tussen de kerken in Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch.
maandag 17
dec 9.00 uur
Grootste Museum van Nederland Video
Loop gerust eens binnen
In het buitenland is het heel normaal om die indruk­wek­kende kathedraal te bezoeken. Toch lopen veel mensen er in Nederland ongemerkt aan voorbij. En dat terwijl ook Nederlandse kerken de prachtigste kunstvoorwerpen herbergen, gemaakt door de beste kunstenaars en opgenomen in magistrale decors. Met elkaar vormen onze kerken het grootste museum van Nederland.