Dorpsavond Standdaarbuiten

woensdag 16 maart vanaf 19.30 uur in het voormalig kerkgebouw.

gepubliceerd: maandag, 7 maart 2016
Dorpsavond Standdaarbuiten

Tijdens de dorps­avond vertellen onder andere de leden van de dorpstafel, projectontwikkelaar van het Suikerentrepot en de architect van de kerk over wat er bereikt is in Standdaarbuiten en wat er nog op de planning staat.

Denk hierbij aan een presentatie over de toekomst van het Suikerentrepot,
een presentatie over de toekomst van het voormalig R.K. kerkgebouw.
Een informatiemarkt met diverse standjes met actuele onderwerpen uit het gebiedsplan. Bij de informatiemarkt kunt u informatie krijgen over onder andere het jongerenwerk, verkeer en veiligheid, Katholieke Bond Ouderen (KBO) en de ontwik­ke­lingen aan de Sint Janstraat, de Timberwolfstraat en de stand van zaken rondom het Multifunctioneel Centrum (MFC) ‘t Sandt.

Bij de dorpsontwik­ke­ling is het van belang dat u meedenkt over de ontwik­ke­ling in uw woonomgeving. Uw mening telt!

We hebben de handen ineengeslagen om te werken aan een goede toekomst voor Standdaarbuiten in de vorm van een gebiedsplan.