Kerstmeeting in Hoeven

Vrijdag 11 december om 19.30 uur

gepubliceerd: donderdag, 3 december 2015

Op vrijdag­avond 11 december begint om 19.30 uur in de kerk van St. Jan de Doper te Hoeven de eerste Kerst­meeting. Hieraan werken het St. Janskoor, Dames­koor, Future, Lars Koks en Toon Vermunt mee. Francien de Boeck leest gedichten voor. De toegang is gratis.

Na enkele jaren dat er een kerst­markt was, is besloten om deze keer een Kerst­meeting te organiseren. In de kerk staan kraampjes van Unicef en Stichting Okusubira. Er worden kerst­stukjes op bestelling verkocht. Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes en drankjes. De opbrengst gaat naar een goed doel. De inloop met koffie/thee is al vanaf 19.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dimph Schouw, tel. 0165-503327.