Druk bezocht jubileumconcert koor Future

gepubliceerd: donderdag, 3 december 2015

Het jubileum­concert van Koor Future, dat 15 jaar bestaat, trok zaterdag­avond 21 november ruim honderd bezoekers naar de sfeervol verlichte en inge­richte kerk van St. Jan de Doper. Onder leiding van dirigent Tom Veeke, die onlangs nog de Halder­bergse Jeugd­cultuur­prijs won, werd er een uur lang prachtig gezongen.

Er waren veel lovende woorden van de bezoekers. Hieronder uiteraard veel familie en kennissen. Maar ook vicaris Paul Verbeek, voormalig dirigent Rogier de Pijper, de Halder­bergse Cultuur­commissie en leden van andere Hoevense koren als St. Janskoor en Dameskoor.

Een speciale jubileum­commissie onder leiding van Petra Martens, Karen van Leeuwen en Marian Wagemakers, had het geheel tot in de puntjes voor­bereid. Het koor bracht nummers als Imagine, Avond, Mag Ik Bij Jou, The Rose, Conquest of Paradise, Oceaan en Seasons of Love. Prachtig ook waren de twee nummers van Robin Ros (gitaar) en zangeres Marjolein Verbraak Rest a while You Cruel Cares en Flow My Tears. Twee nummers uit de Renaissance tijd. Mireille Augustijn, die op piano gast­musicus was, bracht twee prachtige stukken op klarinet.

Na afloop was er tot 22 uur een groot en gezellig samenzijn. Een heerlijk buffet met hapjes en drankjes. Napraten aan statafels en genieten van het accordeonduo.

Koor Future is binnen­kort weer te horen bij de Kerst­meeting op vrijdag 11 december, eveneens in de kerk van St. Jan de Doper. Ook verleent zij mede­werking aan de viering op zondag 13 december, vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag) en zondag 10 januari 2016.

Voor meer informatie: www.koorfuture.nl