Kledinginzameling Mensen in Nood

Woensdag 27 november

gepubliceerd: maandag, 4 november 2019

Twee maal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, vindt er in onze parochie een kledinginzameling plaats. Op ver­schil­lende adressen wordt kleding nu reeds opgehaald door de heer en mevrouw Tilleman. U kunt daarvoor contact opnemen via (0165) 312 126. Het is dus niet verwonderlijk dat de ingezamelde kleding een wezenlijk deel is van alles dat wordt ingezameld voor Cordaid, voorheen Mensen in Nood.

Op woensdag 10 april kunt u tussen 18.00 en 19.00 uur

Wat gebeurt er met de opbrengst van kleding en schoeisel? De opbrengst komt ten goede aan het lenigen van noden in Jemen.