Kinderkaravaan

Nieuwe kinderkaravaan 2019 -2020

gepubliceerd: woensdag, 23 oktober 2019

De KinderKaravaan is een serie van zes eucha­ris­tie­vieringen speciaal voor jonge gezinnen. Als een reisgezel­schap van KaravaanGezinnen reist de KinderKaravaan samen met ons kinderkoor tussen de kerken in Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch.

Samen vieren we de eucha­ris­tie, vertellen we een mooi verhaal aan de kinderen en zingen we met het kinderkoor ver­schil­lende liedjes. De KaravaanVieringen zijn daarmee een laagdrempelige, leuke manier voor gezinnen om zich (weer) thuis te voelen in de kerk. De vieringen helpen andersom ook om het katholieke geloof thuis een plaats te geven.

Een goed verhaal!

In alle tijden vertellen mensen elkaar verhalen over hoe de wereld is ontstaan, over volken en koningen, over mannen en vrouwen die namens God spreken, en niet in de laatste plaats over God zelf en zijn Zoon Jezus. Die verhalen zijn lang geleden opgeschreven in de Bijbel en daarom kunnen we nog steeds lezen en horen over Sarah, over Jona en over leerlingen van Jezus op weg naar Emmaus.

Ben je benieuwd naar deze verhalen? Kom dan luisteren!

• zondag 17 november - 09.30 uur kerk van St. Jan de Doper in Hoeven
  • zondag 8 december - 11.00 uur  Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch
  • zondag 19 januari - 09.30 uur  kerk van de H. Laurentius in Oud Gastel
  • zondag 9 februari - 09.30 uur  kerk van St. Jan de Doper in Hoeven