Pastor Peter Derks gepresenteerd

gepubliceerd: maandag, 30 september 2019
Pastor Peter Derks gepresenteerd
(foto: Willem Snijders)

Tijdens een sfeervolle viering is zondag 29 september pastoraal werker Peter Derks geinstalleerd als nieuw lid van het pastoraal team van de parochie Heilige Bernardus van Clairvaux in Oudenbosch en de Immanuel­parochie in Zevenbergen.

‘Je hart openen’

Het thema voor deze viering was ‘Je hart openen’. Ons hart kan een herberg zijn waar God is te vinden. Luister naar de stem van je hart, naar de profeten en naar Jezus, en je hoort - en ziet - zoveel meer! Dit werd tijdens de viering ook benadrukt door Peter Derks in een dialoog met Maickel Prasing.

Na afloop van de viering was het nog druk in de Cuyperszaal waar veel parochianen onder het genot van een kopje koffie Peter de hand schudden en een praatje maakten met de nieuwe pastor.

(fotoserie: Willem Snijders)

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.