Christmas Evening with Trijntje

Woensdag 11 december Basiliek Oudenbosch

gepubliceerd: vrijdag, 13 september 2019

Op woensdag 11 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerst­avond.

Als coördinator concerten ben ik trots dat we dit jaar Trijntje Oosterhuis weer in onze Basiliek kunnen ver­wel­ko­men. Wie kent haar niet en dat zij zeer enthousiast vorig jaar bij haar eerste concert bij ons al aankondigde dat ze dit jaar op 11 december weer terug zou komen. We gaan er net als vorig jaar weer een mooie avond van maken.

A Christmas Evening with Trijntje

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerst­avond genieten in de mooiste kerken van Nederland. Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het “American Songbook”, komen ook de per­soon­lijke liedjes als “Ken Je Mij”, “Telkens Weer” en “Voor haar” voorbij. In december 2019 keert Trijntje terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een “Christmas Evening With Trijntje”.

Kaarten en informatie

De Basiliek is traditiegetrouw één van de best bezochte kerst­concertlocaties in Nederland. Wees er dus op tijd bij om uw kaarten voor dit sfeervolle concert te bestellen.

• Woensdag 11 december 2019
  • Aanvang concert: 20.00 uur, kerk open 19.00 uur
  • Locatie: Basiliek, Markt 57, Oudenbosch
  • Prijs van de kaarten is € 37,50 incl. 1 consumptie
  • Vrije zit­plaatsen.
  • Rolstoel toegankelijk, graag wel aanmelden via onderstaand mailadres.
  • Bestellen kaarten: TICKETS
  • info: pr@basiliek-oudenbosch.nl