Terugkomviering Hoeven 2019

gepubliceerd: zaterdag, 3 augustus 2019

Op zondag 23 juni was er in de kerk van St. Jan de Doper in Hoeven een dank­viering voor alle communicanten uit onze parochie. Tijdens deze viering werd aan de stichting ‘Make A Wish Nederland’ symbolisch een cheque overhandigd met het mooie bedrag van € 882.75.Tijdens de voor­be­rei­ding op hun Eerste Communie hebben de kinderen zich ingezet om geld in te zamelen en daarmee mogelijk gemaakt dat de grootste wens voor ernstige zieke kinderen kan worden vervuld.

Namens de stichting werden alle kinderen bedankt voor deze mooie prestatie.