Triduüm Halderberge en Kruisland 2019

“Bron van levend water”

gepubliceerd: donderdag, 25 juli 2019

Tevredenheid bij de organisatie na het afsluiten van het 64ste Triduüm Halderberge op donderdag 11 juli. Het waren weer 3 geweldige mooie dagen, mede door het enthousiasme van de gasten en de fijne onderlinge samen­wer­king van de vrij­wil­lig­ers.

Veel vertrouwde gezichten uit de omliggende kerkdorpen hebben het Triduüm weer bezocht. “Bernardusbreed”, dat was ook dit jaar weer de bedoeling van dit Triduüm. Daarom was het ook weer fijn om meerdere gasten te mogen ontvangen uit Oudenbosch.
De organisatie hoopt dit in de toekomst nog verder te kunnen uitbreiden.
Het thema van dit jaar was:

“Bron van levend water”.

Een thema dat in de vieringen duidelijk naar voren kwam. “
De twee meest bijzondere momenten zijn voor de gasten toch altijd de handoplegging en de zalving op donderdag.Verder was er voor de gasten een gevarieerd ontspannings­pro­gramma. Op dinsdag en donderdag altijd een bingo en woensdag was er een optreden van “De Markmakkers” uit Oudenbosch.Dank aan iedereen die het mogelijk maken om het jaarlijkse Triduüm te organiseren.
Ook onze gasten hebben tijdens de vaste collecte op dinsdag een aardige duit in het zakje gedaan.
Het 65ste Triduüm in 2020 zal zijn op: dinsdag 14 juli, woensdag 15 juli en donderdag 16 juli.
Wilt u meer informatie over het Triduüm, neem dan contact op met: Dhr. M. van Zundert, Doelen 7, 4751 HW Oud-Gastel.
Tel: 0165 513527/ 0653410054, email: mvzundert1954@gmail.com