Autozegening Hoeven 2019

gepubliceerd: donderdag, 25 juli 2019

In het weekend van 22 en 23 juni vond op het kerkplein van onze St Jan de Doperkerk weer de jaarlijkse autozegening plaats. Om 14.00 uur stonden de eerste auto’s al te wachten. De aanwezige toeristen op het kerkplein vragen of ze kerk van binnen mogen bekijken en natuurlijk kan dat. Enthousiast komen ze naar buiten en raken in geprek met pastoor Maickel Prasing. Hij kan ze heel goed antwoord geven op hun vragen. Ze bekijken de mooie stola die Maickel draagt. De speciale stola met de afbeelding van Christoffel erop. Ook vertelt Maickel bij welke Belgische firma hij altijd winkelt en deze mooie stola heeft gekocht. Toeval of niet de echtgenoot van de Mevrouw die voor hem staat werkt in het Duitse filiaal.
Even later komen de 2 dames terug met de auto, die ze intussen op de camping hebben gehaald, om te laten zegenen.

We kunnen dus intussen spreken van inter­nationale autozegening.

Verder werd de autozegening weer goed bezocht.

Tot volgend jaar.