Dank-je-wel-bijeenkomst voor de vrijwilligers van de Bernardusparochie

Vrijdagavond 18 oktober 2019

gepubliceerd: donderdag, 20 juni 2019

Dit jaar wordt er voor het eerst een parochiebrede dank-je-wel-bijeenkomst gehouden op vrijdag­avond 18 oktober a.s. in Oudenbosch. Hiermee vervallen de dank-je-wel-bijeenkomsten per geloofs­ge­meen­schap.

De parochiebrede dank-je-wel-bijeenkomst begint om 19.00 uur met een Eucha­ris­tie­viering in de Basiliek en wordt daarna voortgezet in ‘De Pelgrim’ onder de Basiliek tot 23.00 uur.

Als vrij­wil­lig­er van onze parochie krijgt u binnenkort een uit­no­di­ging met de mogelijkheid om u voor deze bijeenkomst aan te melden. Ook uw partner is van harte welkom. We verzoeken vrij­wil­lig­ers om zoveel mogelijk te carpoolen. Hopelijk wordt het vrijdag 18 oktober gezellig druk.

Met vriendelijke groet en heel graag tot 18 oktober!

Het organisatiecomité, bestaande uit:
Madeleine Bartelen, Dianne Kessel, Wilma van Ostaden, Toos de Rooij en Piet Verrest