Geloofsgemeenschap St. Jan de Doper

Herstelwerkzaamheden aan de kerk

gepubliceerd: vrijdag, 15 maart 2019

OP zaterdag 19 januari zijn er aan onze kerk herstel­werk­zaam­heden verricht. Aan de verlichting van de klok aan de voorzijde waren al enige tijd een aantal lampen kapot en een dakkapel aan de achterkant van de kerk.
Omdat de reparatie van de dakkapel langs binnen of via het dak onmogelijk waren, heeft Piet van Oosterhout de Firma de Kok uit Hoeven benaderd. Zij waren bereid om gratis met een hoog­wer­ker te komen.
Diezelfde ochtend hebben ze ook de 2 lichtringen van de kerkklok gehaald.
De ringen met de oude lampjes waren dusdanig kapot en verduurd, dat Cees Mathijssen, een van onze vrij­wil­lig­ers, die helemaal heeft vernieuwd en weer passend gemaakt.

Zaterdag 2 maart was de Firma de Kok weer paraat met een hoog­wer­ker om de beiden ringen terug te plaatsen. De kerk ziet er nu weer mooier uit in de avonduren.

Namens parochie­bestuur en PKC hartelijk dank.