Sobere maaltijd in het kader van de Veertigdagentijd

Dinsdag 19 maart in ‘de Pastorije’ in Oudenbosch

gepubliceerd: maandag, 4 maart 2019

Op dinsdag 19 maart zal in ‘de Pastorije’ van de Protestantse Gemeente in Oudenbosch een sobere maaltijd worden gehouden in het kader van de Veertigdagentijd. De maaltijd wordt georga­ni­seerd door de ZWO-commissies van de Protestantse kerken in Oudenbosch en Oud-Gastel / Kruisland in samen­wer­king met de Bernardus­parochie. Vanuit de Bisschoppelijke Vastenactie komt Petra Janssen spreken over het thema ‘water’. Namens de ZWO-commissies zal Lilian van Elteren een aantal nieuwigheden over de Stichting Afriana belichten. Aan het einde van de avond wordt een collecte gehouden om beide ge­pre­sen­teerde doelen te steunen, die wij van harte bij u aanbevelen.

U bent om 17.15 uur van harte welkom in ‘de Pastorije’, Fenkelstraat 28 in Oudenbosch, om aan deze maaltijd deel te nemen. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar Fred de Grunt, fred@.grunt.nl, of Nel Kuijlen, wimkuijlen@home.nl.