Welkom op onze nieuwe website

gepubliceerd: woensdag, 4 november 2015
Welkom op onze nieuwe website

Na een aantal maanden werk aan grafisch ontwerp, lay-out, navigatie­structuur, foto’s en teksten, is onze nieuwe website een feit. Wellicht ont­breekt er hier en daar nog een puntje op de i en kan er op een aantal plaatsen nog wat worden aange­vuld, we zijn over­tuigd dat het huidige resul­taat er mag zijn.

Menu - Ik wil

Wellicht wat onconventioneel, het menu Ik wil sluit goed aan bij wat de gemiddelde parochie­websitebezoeker zoekt op de website. Heel concreet wordt de bezoeker aan de hand genomen naar de juiste informatie.

Menu - Ik zoek

Als aanvulling op het menu Ik wil is menu Ik zoek een mooie combinatie. Onder dit menu zijn diverse zaken ondergebracht waar vaak naar gezocht wordt op een parochie­website. Onder andere de adressen, parochiebladen, concerten en koren zijn hier ondergebracht.

Menu - Vieringen

Onder menu vieringen kan een overzicht worden opgeroepen van de diverse vieringen die in onze parochie plaatsvinden. Voor het gemak kan behalve voor alle vieringen ook gekozen worden voor een selectie van vieringen of voor het schema van vaste vieringen. Met de muis boven de vermelding van een viering hangen (niet klikken) levert een tekstballon op met nadere gegevens over die viering.

Menu - Agenda

Onder menu Agenda wordt een overzicht getoond van activiteiten die in de buurt plaatsvinden. De informatie komt rechtstreeks van de website Rkactiviteiten.nl en is een selectie van activiteiten die worden georga­ni­seerd in postcodegebieden Bergen op Zoom (46), Roosendaal (47) en Breda (48).

Menu - Sacramenten

Onder menu Sacramenten kan informatie over Doop, Eerste Heilige Communie, Vormsel, etcetera worden gevonden. Oplettende katholieken zullen de priester­wijding missen en de Uitvaart is niet bepaald een sacrament. Toch past deze vermelding wel bij de sacramenten.

Menu - Algemeen

Onder menu Algemeen bevinden algemene informatie­pagina’s over de parochie.