Vier jubilarissen gehuldigd.

gepubliceerd: dinsdag, 20 november 2018
(foto: Jan Timmermans)

Op 18 november vierde het Basiliekkoor het jaarlijkse St. Ceciliafeest. Dit jaar werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet.

Dit jaar hadden we drie jubilarissen die 12,5 jaar aan het koor verbonden zijn, te weten Annie Hommel, Joop Govaerts en Jan Lips. Alle drie zijn zeer verdienstelijk in het koor. Wim Gouverneur is 50 jaar in het koor en vele jaren voorzitter van Herenkoor geweest en nu het laatst levende lid, alsmede voorzitter van het Basiliekkoor. Pastoor Prasing heeft met de parochiekern­com­mis­sie de vier in het zonnetje gezet. Na afloop van de zondags­viering is het Ceciliafeest voortgezet met een gezellige bijeenkomst in restaurant De Haard en werden de jubilarissen uitgebreid gefeliciteerd.