Tweede parochie bijeenkomst over brief van de Paus

“hoe als Christen een écht gelukkig mens te worden”

gepubliceerd: woensdag, 14 november 2018

Op maandag­avond 3 december a.s. van 19.30 - 21.15 uur vindt hierover een bijeenkomst plaats in de Cuyperszaal, ingang ‘De Pelgrim 2’, in de Crypte van de Basiliek. Die bijeenkomst wordt vanuit het Pastoraal-diaconaal Centrum ‘De Pelgrim’ georga­ni­seerd.

Deze bijeenkomst volgt op de eerste bijeenkomst en besteedt aandacht aan de brief van paus Franciscus : ‘Wees blij en juich’, [Gaudete et Exsultate’]. Die brief is gericht aan alle gelovigen over de hele wereld, dus ook aan u.

Als u de eerste bijeenkomst niet heeft bijgewoond is dat géén enkel probleem. Na een korte samenvatting van de kern­punten van de eerste bijeenkomst, gaan we verder met de brief.

De paus verwijst naar de zaligsprekingen van Jezus. Hij geeft aan hoe wij daarmee écht gelukkige mensen kunnen worden. Met die vraag worstelen velen van ons.

Meer informatie kunt u vinden in het bijgaande informatieblad.

U bent van harte uitgenodigd!