Franciscusgroep

Maandelijkse bezinningsavond

gepubliceerd: dinsdag, 25 september 2018

Elke tweede vrijdag van de maand komt in de Cuyperszaal onder de basiliek de Franciscus­groep bij elkaar. Dit is een groep mensen waarvan de meesten elkaar kennen uit de vroegere Franciscusbeweging. Nu is het een werk­groep die gewoon onder de parochie valt.

Bezinnings­avond met een thema

Telkens als we sa­men­ko­men bespreken we een thema. De ene keer is dat het beeld dat we van Maria hebben; een brief van de heilige Clara; wat is vrede en hoe krijgt vrede een plaats in de eucha­ris­tie­viering; of wat is een engel?

Als U het fijn vindt om een keer in de maand even tot bezinning te komen of eens iets nieuws of vanuit een ander perspectief te horen, bent U van harte welkom. Deelname is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd.

In de praktijk komt het er op neer dat de meeste avonden ingeleid worden door diaken Frank van Gerven. Als U uw adres doorgeeft aan Corrie Antens, dan krijgt U een week vóór de bewuste avond het thema doorgestuurd.
Dat kan via telefoonnummer 0165-315680 of per email: Corrie Antens

De bezinning is van 19:30 tot 21:30 uur en de deur gaat om 19:00 uur open.

U bent van harte uitgenodigd!