Kerstconcert - Dana Winner

Donderdag 13 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch

gepubliceerd: maandag, 27 augustus 2018

Kiwanis Halderberge is trots dat zij op 13 december 2018 Dana Winner opnieuw hebben kunnen boeken voor een Kerst­concert in de schitterende basiliek van Oudenbosch.

Dana Winner

Dana Winner, één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen geeft een speciaal kerst­concert in de Basiliek. De artieste met “de gouden stem” (die intussen meer dan 2,5 miljoen cd’s heeft verkocht) komt op 13 december 2018 voor de tweede keer op uitnodiging van Kiwanisclub Halderberge naar de Basiliek in Oudenbosch voor een exclusief kerst­concert! Onder begeleiding van een fantastisch orkest zal Dana Winner een geweldige avond verzorgen aan de hand van haar imponerende repertoire. De muziek in combinatie met de ambiance van de Basiliek resulteert in een geweldige avond. De opbrengst van het concert wordt gedoneerd aan een regionaal goed doel. Een extra goede reden om het Kerst­concert Dana Winner te bezoeken.

Kaarten en informatie

• Donderdag 13 december 2018