Kanselbericht

gepubliceerd: maandag, 5 maart 2018
Kanselbericht

In de vieringen in het weekeinde van 3 en 4 maart is namens het bestuur en het pastoraal team de volgende mededeling gedaan.

Met ingang van 1 april 2018 zal pastoraal werker Annemiek Buijs weer volledig be­schik­baar zijn voor het pastorale werk. We zijn blij met haar herstel. Dit betekent echter niet dat zij volledig terugkomt in onze parochie.

Annemiek heeft gevraagd of zij tijdelijk mag invallen in het pastoraal team van de Lievevrouwe­parochie in Bergen op Zoom waar sprake is van uitval van twee teamleden. Na overleg met de bisschop en met beide parochie­besturen is hiervoor toestemming verleend.

Dit betekent dat Annemiek Buijs van 1 april tot 1 augustus 2018 voor 50% werkzaam zal zijn in het pastoraal team van de Lievevrouwe­parochie. Daarnaast blijft zij één dag per week be­schik­baar om in onze parochie enkele taken op het terrein ´kind en geloof´ te behartigen. Ze is in overleg met het bisdom over een nieuwe functie na augustus 2018.