Afscheid Toon Vermunt

gepubliceerd: dinsdag, 23 januari 2018

Al voor het opbouwen van de binnen- en buitenkerststal in Hoeven had Toon, ‘inmiddels de leeftijd van 80+ bereikt’, aangegeven te willen stoppen als kerststalbouwer.

Meer dan 20 jaar heeft hij van de werk­groep deel uitgemaakt. De laatste jaren heeft hij als coördinator van de werk­groep het stokje overgenomen van Jan Huijskens. Je kon altijd op hem rekenen en heeft het met veel inzet en betrokkenheid gedaan. In de beginjaren was onze kerk na de diensten open voor het bewonderen van de kerststal. Ook daarbij gaf Toon acte de préséance met zijn zang en orgelspel. Bij de vijf kerstmarkten die we hebben georga­ni­seerd was hij betrokken bij de voor­be­rei­dingen en hij heeft ook opgetreden tijdens de concerten die we op die zondagen gaven. Na het afbreken van beide kerststallen op 8 januari j.l. hebben we Toon per­soon­lijk bedankt voor zijn inzet en betrokkenheid al die jaren.

We wensen hem veel geluk en gezondheid toe. Het ga je goed en nogmaals bedankt.

Namens ons allen van geloofs­ge­meen­schap St. Jan de Doper Hoeven