Kindernevendiensten in de Advent

Samen voorbereiden op het feest van Kerstmis

gepubliceerd: dinsdag, 28 november 2017

Ook dit jaar is er tijdens de zondagen in de Advent kinder­neven­dienst in de Basiliek in Oudenbosch. Kinderen zijn van harte welkom om zich met elkaar voor te bereiden op het feest van Kerstmis, het feest van licht en vrede.
En om samen het kerstspel te oefenen voor de viering op Kerst­avond.
De kinder­neven­dienst is op zondag 3 december, 10 december en 17 december tijdens de viering om 11.00 uur. Wie wil meedoen aan het Kerstspel kan zich aanmelden bij Inge Deckers, inge15@zonnet.nl.

KinderKerst­vieringen

Op kerst­avond, 24 december, zijn er KinderKerst­vieringen

• om 17.00 uur in de Laurentius­kerk in Oud Gastel
  • om 19.00 uur in de Basiliek in Oudenbosch en
  • om 19.00 uur in de St. Jan de Doperkerk in Hoeven.

Voor de allerkleinsten is er om 15.00 uur een peuter- en kleuter­viering in de kerk in Hoeven.

Kindje wiegen

Op 1e Kerstdag is er net als andere jaren om 15.00 uur ‘Kindje wiegen’ in de Basiliek in Oudenbosch
en op 2e Kerstdag is dat om 11.00 uur in de Laurentius­kerk in Oud Gastel.

Werk­groepen KinderKaravaan en Kinder­vieringen rondom Advent en Kerst
Parochie H. Bernardus van Clairvaux