Theatervoorstelling ‘de OmZieners’

zaterdag 9 december, 20.00 uur, Pauluskerk Oudenbosch

gepubliceerd: maandag, 27 november 2017

Op zaterdag 9 december wordt in de Paulus­kerk in Oudenbosch ‘de OmZieners’ gespeeld, een voor­stelling van de Joseph Wresinski Cultuur Stiching. De theater­groep bestaat uit mensen die in armoede leven en ervaren theatermakers.

Samen maken en spelen ze theater dat laat zien wat mensen in armoede meemaken, wat ze denken en voelen en wat anderen van hen vinden. In de voor­stelling worden vragen gesteld over de samenleving en hoe die is ingericht, over het handelen van mensen met macht en invloed, en over de gevolgen daarvan voor mensen in armoede.

De voor­stelling begint om 20.00 uur, de toegang is gratis, maar een vrije gift na afloop is welkom