KinderKaravaan nieuws

Eerste viering

gepubliceerd: vrijdag, 3 november 2017
Het eerste puzzelstukje

Op zondag 15 oktober was het dan zover, de eerste viering van het nieuwe seizoen van de KinderKaravaan. Deze keer was het thema:

Puzzelen

Eigenlijk zijn wij allemaal een stukje van de puzzel, een deel van de gemeen­schap van God. En al die puzzelstukjes vormen uiteindelijk 1 geheel. En als jullie er niet zijn, is er een lege plaats in onze puzzel, heeft hij minder kleur en ziet hij er niet als 1 geheel uit. Dus ook jij bent een deel van deze puzzel.

Zondag 15 oktober hebben we geluisterd naar een verhaal over feesten, en dat kwam goed uit. We waren namelijk in de kerk van Hoeven, en de mensen in Hoeven kunnen heel erg goed feesten!
De volgende keer gaan we weer naar een nieuw verhaal luisteren, en na afloop mag je weer een stukje puzzel komen halen. Als je alle 6 de puzzelstukjes hebt, kun je de puzzel maken die bij het thema van dit seizoen hoort.

De volgende vieringen zijn op:

26 november om 11.00 uur in Oudenbosch
21 januari om 09.30 uur in Oud Gastel
25 februari om 11.00 uur in Oudenbosch
18 maart om 09.30 uur in Oud Gastel
15 april om 09.30 uur in Hoeven

Heb je het eerste puzzelstuk gemist? Geen probleem, dan mag je hem na afloop van de volgende viering komen halen. Mocht je zelf nog iets willen doen tijdens de viering? Ook dat kan, wij vinden dat zelfs heel erg leuk!

Voor de vieringen zijn we op zoek naar een aantal kinderen die willen helpen:

•  bij het uitdelen van de misboekjes voor het begin van de viering
  •  bij het lezen van de voorbede
  •  bij de collecte en bij het klaarmaken van het altaar.

Wie wil meedoen mag dat laten weten door een berichtje met naam en telefoonnummer te sturen naar info@bernardus­parochie.nl

We hopen jullie allemaal weer te zien.