Heilige St. Caeciliamis met Drum- en Malletkorps

Zondag 26 november, 09.30 uur St. Jan de Doper

gepubliceerd: donderdag, 12 oktober 2017

Op zondag 26 november zal de viering om 09.30 uur in de kerk van St. Jan de Doper in Hoeven opgedragen worden aan de patroon­heilige van de muziek St. Caecilia. Niet alleen (kerk)koren staan onder bescherming van deze heilige, maar ook de harmonieorkesten, fanfares en drumbands.

Vandaar dat ook zoveel muziek­ver­eni­gingen hun naam aan St. Caecilia ontlenen. Dit jaar zal het Drum- en Malletkorps van de K.E. Muziek­ver­eni­ging St. Caecilia uit Hoeven de mis muzikaal verzorgen. De nummers Procession to the Lord, Eleni, The legend of Zelda: Ocarina of time, I can’t help falling in love en Poseidon zullen tijdens deze mis ten gehore worden gebracht.

Muziek is al van oudsher belangrijk voor de gemeen­schap. Het zorgt voor sociale verbondenheid en het is een uiting van gevoelens die voor iedereen te begrijpen zijn. Muziek is een schitterende beleving. Kom daarom allemaal naar deze mis voor de heilige Caecilia.