Bewoners en begeleiders van het Thomashuis bezochten de Basiliek

Op maandag 28 augustus in de Basiliek.

gepubliceerd: maandag, 18 september 2017

De bewoners en begeleiders van het Thomashuis Oudenbosch, bezochten op maandag 28 augustus de Basiliek.
Het bezoek was in het kader van een kennismaking met pastores en vrijwilligers van de Bernardus­parochie en het bisdom. Het Thomashuis is een op zorg gerichte huiselijke woonvorm voor mensen met een beperking. Een jaar geleden betrokken zij de verbouwde oude toneelzaal van het voormalig internaat Saint Louis. De bezoekers, in totaal 14 personen, kregen een rondleiding in de basiliek. Enkelen waagden de beklimming naar de koepel. Ter afsluiting genoot eenieder van een verfrissing en een stukje vlaai in de nieuw ingerichte Cuyperszaal. Het was een geslaagde ontmoeting. De bewoners waren helemaal onder de indruk van de grootsheid van de mini-Sint Peter en de verhalen die erover werden verteld.