Opening

Zondag 30 april na de viering van 11.00 uur

gepubliceerd: dinsdag, 18 april 2017

Op zondag 30 april bent u van harte uitgenodigd om na afloop van de eucharistie­viering om 11.00 uur in de Basiliek de gerestaureerde crypte te bezichtigen, waarin het multifunctionele centrum ‘de Pelgrim’ is gerealiseerd.

Pastoraal-diaconaal Centrum

Het centrum zal worden gebruikt als pastoraal-diaconaal centrum voor de parochie en als bezoekers­centrum voor de vele bezoekers van de Basiliek. De opening zal gebeuren door de voorzitter van de Stichting Behoud Basiliek, burge­meester mw. J. Vonk-Vedder, waarna het centrum zal worden ingezegend voor pastoor M. Prasing.