KinderKaravaan viering 12 maart

€ 500,00 voor goed doel: Stichting Africare.

gepubliceerd: dinsdag, 14 maart 2017

Zondag 12 maart j.l. hebben de communicanten van de Bernardus­parochie tijdens een levendige KinderKaravaanViering in de Basiliek middels spaardoosjes 500 Euro bij elkaar verzameld voor het goede doel: Stichting Africare.

Eerste communicanten verzamelen thuis geld middels bv. heitje voor een karweitje of door bij familieleden langs te gaan en te vertellen over het project.

Dit is een van de elementen van de voor­bereiding. Kinderen leren op deze manier dat geloven in Jezus ook betekent delen met een ander. Elk jaar zoeken we een goed doel uit de nabije omgeving.

Stichting Africare

Stichting Africare is een project van de familie van Elteren uit Oudenbosch, waarbij dochter Nicole in Malawi baby's opvangt die geen borstvoeding krijgen. Ze zorgt ervoor dat deze kinderen worden grootgebracht met melkpoeder en ze probeert uiteindelijk de kleine babys onder te brengen bij een ander familielid.

Meer informatie: www.africarefoundation.com