Ars Musica zingt in Oud Gastel

Zondag 12 maart om 9.30 uur

gepubliceerd: dinsdag, 21 februari 2017

Op zondag 12 maart is het koor Ars Musica uit Purmerend te gast tijdens de eucharistie­viering om 09.30 uur in de Laurentius­kerk in Oud Gastel.

Het koor, dat bestaat uit 46 leden, viert in dat weekeinde het 15-jarig bestaan met een uitstapje naar Oud Gastel en Oudenbosch.

De viering is inhoudelijk en muzikaal mede vormgegeven door leden van het koor. U bent van harte welkom om samen met het koor het jubileum te vieren en het koor hoopt dat met uw aanwezigheid de viering een hoogtepunt wordt.

Wilt u Ars Musica uit Purmerend volgen? Neem dan een kijkje op de website: