Carnalvalsviering: Peejenland

Zaterdag 25 februari om 19.00 uur

gepubliceerd: donderdag, 26 januari 2017

Het is weer bijna zover, carnaval staat voor de deur.
Carnaval het feest dat de vasten inluidt.
Dit jaar is het D’Oeves Motto: “we worre jin”

Achter de schermen wordt er al flink aan gewerkt, om weer een geweldige viering in het teken van dit motto voor te bereiden.

In deze feestelijke carnavals­viering, gaan we samen beginnen om dit motto vorm te geven in ons leven, door goed naar elkaar te luisteren en te kijken, sfeervol en stemmig te maken. Prins Baarug dun 1ste zal samen met zijn prinses en heel zijn gevolg te zien en te horen zijn tijdens deze sfeervolle viering. Natuurlijk zal het aan muzikaliteit niet ontbreken.Ook mag iedereen die wil, in zijn/haar mooiste carnavals kleren komen.

Wij (commissie carnavals­viering en Carnavals Stichting de Peejenzaaiers) willen er samen met u een heel mooi feest van maken. Daarom nodigen wij u voor deze samenkomst op zaterdag 25 februari 2017 om 19.00 uur in onze kerk St. Jan de Doper.