Lectoribus Salutem!

Paulusklok in Ouagadougou aangekomen

gepubliceerd: dinsdag, 13 december 2016

Verleden week is de Paulusklok in Ouagadougou aangekomen, van welk heugelijk feit ik jullie op de hoogte wil brengen.

Inmiddels is de klok zelfs alweer zo'n 150 km naar het oosten verhuisd, waar zij uiteindelijk een plaats gaat vinden in de zeer grote nieuwe kerk in Gounghin. In die plaats heeft mijn zwager Willy Burm een heel groot gedeelte van zijn tijd in Burkina gewerkt. De kleine klok die bij de vroegere kerk staat zal dan verhuizen naar Kokossin, het kleine dorpje waar men om een klok had gevraagd.

Ik ga in januari weer voor twee weken naar Burkina en zal de verdere ontwik­ke­lingen nauwgezet volgen.Nogmaals mijn hartelijke dank aan allen die aan dit project hebben meegeholpen!

Met vriendelijke groet

Sjef Theunissen

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.