Kerstpost en kerstkaarten

Decemberaktie stichting Vrienden van Paulus

gepubliceerd: woensdag, 30 november 2016

De kerstdagen naderen en dus organiseert de stichting Vrienden van Paulus weer de jaarlijkse kerstpost in Oudenbosch. Een nieuwtje dit jaar: U kunt nu ook handgemaakte kerstkaarten kopen.

De opbrengst van deze actie zal worden besteed aan de stille armen in Oudenbosch. Dus u, Oudenbosschenaar, steunt uw eigen plaatsgenoten.

Inleveradressen

• Kluswijs, Zandeweg 29
  • Bakkerij Nagelkerke, Fenkelstraat 33
  • Bijzonder kleding en sieraden, Prof. Mulderslaan 29
  • Basis­school De Bukehof, Olmenstraat 1.

Bezorg / sorteerdagen

De bezorg/sorteerdagen zijn: vrijdag 9 december, dinsdag 13 december, vrijdag 16 december en dinsdag 20 december in de Paulus­kerk, Jasmijnlaan.

Bijdrage

Wij vragen een vrijwillige bijdrage van € 0,40 per kaart voor de bezorging. De kerstkaarten zijn te verkrijgen tegen € 2,50 per pakje van 10 kaarten tijdens de sorteerdagen en bij Ria Krebbeks (0165-313583). Wielerbaan 20.

Meer informatie:

Bedankt voor uw bijdrage en fijne feestdagen gewenst.