Hij komt, hij komt... vol verwachting klopt ons hart...

Zondag 27 november om 11 uur Kinderkaravaan

gepubliceerd: donderdag, 24 november 2016

Hij komt, hij komt... vol verwachting klopt ons hart... we leven toe naar het grote feest van Sinterklaas. In de KinderKaravaan leven we ook toe naar Sinterklaas, maar ook naar de Schat van Kerstmis.

Weten jullie wie de Schat van Kerstmis is? En wist je ook dat je deze niet zomaar kan vinden? Nee, in de kerk bereiden we ons daar vier weken op voor. Wil je weten hoe? En wil je horen dat jij dit ook kunt?

Kom dan naar de derde KinderKaravaan van dit seizoen op zondag 27 november om 11 uur in de Basiliek van Oudenbosch. Kom je meezoeken, luisteren en meedoen ! Kom dan naar de KinderKaravaan!

Natuurlijk dekken we ook samen de tafel en zingen we veel leuke liedjes met ons KaravaanKoor.