Website Bernardusparochie 1 jaar online

Wat vindt u van de website?

gepubliceerd: donderdag, 24 november 2016

De website Bernardus­parochie.nl is deze maand een jaar in de lucht. Steeds meer mensen vinden er de informatie die ze zoeken.

Onlangs is nog een activiteitenoverzicht toe­gevoegd aan onze website. Onder menu Agenda zitten nu twee overzichten: Activiteiten van de Parochie en Activiteiten in de Regio. Dat is het kenmerkende van een website: altijd under construction!

Uw mening telt!

De webmaster van deze site is benieuwd naar uw ervaring met onze website. De website is een jaar online en mede met uw reacties kunnen we hem nóg beter maken. Wat bevalt u het meest, wat kan er nog beter, wat mist u nog?

Stuur uw reactie per e-mail naar de webmaster.