Jubileum Chavarim 40 jaar

Zondag 2 oktober jubileumviering in Basiliek

gepubliceerd: zaterdag, 24 september 2016

Chavarim bestaat 40 jaar! Het koor is opgericht in 1976. Het is ontstaan door de samenvoeging van het jongerenkoor van de Paulus­parochie en de Basiliek­parochie in Oudenbosch. Voor dit samengestelde koor is de toepasselijke naam “Chavarim” gekozen, wat vrienden betekent.

Naast het 40 jarig bestaan van ons koor, willen we ook stilstaan bij het feit dat onze dirigent Peter van ’t Hof, al 40 jaar dirigent is. En hij zelfs meerdere koren onder zijn hoede heeft (gehad). Daarnaast is hij al 50 jaar organist en 60 jaar koorknaap.

Op zondag 2 oktober is ter gelegenheid van dit jubileum een viering in de Basiliek, om 11 uur.

Na afloop van deze feestelijke viering bent u van harte welkom op onze receptie voor een kopje koffie/thee om deze heuglijke feiten met ons te vieren. Ook zullen wij voor iets lekkers en een broodje zorgen. Dit gezellig samenzijn vindt plaats in de Pilaar van de Basiliek en zal tot ca. 14:30 uur duren.

U bent van harte welkom.