• Hoeven
  • Oud Gastel
  • Bosschenhoofd
  • Basiliek Oudenbosch
  • Basiliek Oudenbosch
  • Oud Gastel
  • Bosschenhoofd
 
 
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Afscheid Future

Zondag 10 juli heeft Future haar laatste viering gezongen

gepubliceerd: maandag, 18 juli 2016

Zondag 10 juli heeft Future tijdens haar laatste viering afscheid genomen van de Geloofs­ge­meen­schap Sint Jan de Doper.

Vanaf de oprichting heeft Future maandelijks eigentijdse vieringen verzorgd. Zowel de teksten als de muziek werden door koorleden zorgvuldig uitgezocht. Deze eigentijdse vieringen spraken de parochianen erg aan en werden druk bezocht.

Namens de kern­com­mis­sie van geloofs­ge­meen­schap Sint Jan de Doper, bedankte Dimph Schouw de koorleden voor alles wat zij voor de parochie gedaan hadden. Na afloop van de viering kregen alle koorleden als dank voor hun inzet een mooie roos. Onder het genot van een kop koffie of thee met daarbij een heerlijke traktatie, werden herinneringen opgehaald aan 17 jaar Future en werd er vol spanning gesproken over de toekomst van Zang­groep Enjoy.

Al enkele jaren leefde bij Future het idee om de kerk te verlaten, waardoor er meer ruimte zou zijn voor optredens in de regio en deelname aan korenfestivals. Iets wat de koorleden heel graag wilden. Wellicht zouden er dan ook meer nieuwe aanmeldingen komen.

De mededeling van dirigent Tom Veeke, om per 11 juli te stoppen als dirigent van Future, was voor het bestuur de aanleiding om zich serieus te beraden over de toekomst van Future. Tijdens een ingelaste leden­ver­ga­dering werd op maandag 30 mei, met meerderheid van stemmen, besloten dat de tijd rijp was om de kerk te verlaten en onder een andere naam een nieuwe weg in te slaan.

Wij bedanken alle mensen die ons de afgelopen 17 jaren, op wat voor manier dan ook, geholpen hebben voor hun steun en inzet. Wij konden altijd een beroep op jullie doen. Dank ook aan alle trouwe parochianen die steeds aanwezig waren bij onze vieringen. Wij wensen jullie alle goeds en wellicht tot ziens bij een concert van Zang­groep Enjoy.

Heb je zin om met ons mee te zingen? Je bent van harte welkom.

Vanaf maandag 5 september repeteren we elke maandag­avond van 20.00 uur tot 22.00 uur, in Zaal ’t Tapperijke, St Janstraat 15, Hoeven.

Bestuur Zang­groep - Enjoy.


 

Postbus 174, 4730 AD Oudenbosch • Markt 59, 4731 HN Oudenbosch • (0165) 330 502 • info@bernardusparochie.nl      Website gerealiseerd door iMoose