Autozegening Hoeven

Traditie waar toch nog leeft!

gepubliceerd: woensdag, 6 juli 2016
Autozegening Hoeven

Tijdens de jaarlijkse autozegening heeft menigeen weer van de mogelijkheid gebruik gemaakt om zijn of haar voertuig te laten zegenen. Het bleef niet beperkt tot alleen maar auto’s. Ook fietsers, een scootmobiel, een scooter en zelfs een wagentje met 2 kleine hondjes kwamen hun voertuig laten zegenen.

Verschillende toeristen kwamen een kijkje nemen. Zij bezochten onze kerk en hebben nadien ook hun voertuig laten zegenen.

Veilig Verkeer Nederland was aanwezig en heeft iedereen een tasje met folders en een pen overhandigd.