Heilig jaar van Barmhartigheid

Zaterdag 2 juli - 19.00 uur - Basiliek

gepubliceerd: dinsdag, 28 juni 2016
Heilig jaar van Barmhartigheid

‘Geestelijke werken van Barm­har­tig­heid’ is het thema van deze zevende vesper in het kader van het jaar van de Barm­har­tig­heid die plaatsvindt op zaterdag 2 juli om 19.00 uur in de Basiliek.

Zaterdag 2 juli staan de geestelijke werken van Barm­har­tig­heid centraal in het gebed en het geloofs­gesprek in het teken van het Jaar van de Barm­har­tig­heid. Deze zeven werken zijn: de zondaars vermanen, de onwetenden beleren, de bedroefden troosten, in moeilijkheden goede raad geven ,het onrecht geduldig lijden, beledigingen vergeven, voor de levenden en overledenen bidden.

De viering en het geloofs­gesprek zullen worden verzorgd door leden van het pastoraal team van de Norbertus­parochie in Roosendaal. De viering vindt plaats in de Basiliek en begint om 19.00u.

U bent weer van harte welkom.