Parochiereis

7 daagse reis naar Italiƫ

gepubliceerd: vrijdag, 20 mei 2016

Rome, stad gebouwd op zeven heuvelen, stad vol cultuur en geschiedenis, met een eigen sfeer en dynamiek. Stad van de oude Romeinen, stad van de pausen, hart van de wereldkerk. En Assisi, stad van Franciscus, in de glooiende heuvels van Umbrië. Maak kennis met deze twee bijzondere plaatsen, van zoveel betekenis voor ons geloof, tijdens onze parochiereis van zondag 15 oktober tot en met zaterdag 21 oktober 2017.

Programma*

Dag 1

Gezamenlijk vertrek vanaf de Basiliek in Oudenbosch en vliegreis naar Rome

Dag 2

Ochtend: openings­viering in de kerk van de Friezen en rondleiding in de St. Pieters­basiliek
Middag: bezoek met rondleiding Vaticaanse Musea

Dag 3

Ochtend: stadswandeling door het centrum Rome (Piazza Navona, Pantheon, Spaanse Trappen)
Middag: stadswandeling door de wijk Trastevere en bezoek aan de Gemeen­schap van S. Egidio

Dag 4

Ochtend: algemene audiëntie op het St. Pietersplein
Middag: ter eigen besteding

Dag 5

Dagtocht naar Assisi

Dag 6

Ochtend: stadswandeling klassiek Rome (Colosseum, Forum Romanum) en St. Jan van Lateranen
Middag: bezoek met rondleiding aan de Catacomben van Calixtus en afsluitende viering

Dag 7

Voor zover de tijd het toelaat: ter eigen besteding
Vertrek naar de luchthaven, vliegreis en thuisreis naar de Basiliek in Oudenbosch

De reis is volledig verzorgd, inclusief transfers, vliegreis en luchthaven­belastingen, over­nachtingen, maaltijden (ontbijt, lunch, diner), entreegelden, kosten Nederlandstalige gidsen, dagtocht per bus naar Assisi, openbaar vervoerkaart Rome, toeristen­belasting en reisbegeleiding, exclusief consumpties, persoonlijke uitgaven en verzekeringen. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze goed ter been zijn.

De reissom bedraagt € 1195,00 per persoon** bij gebruik van een twee- of drie­persoonskamer. Toeslag éénpersoonskamer € 160,00 (beperkt beschikbaar), toeslag alleengebruik twee­persoonskamer € 195,00 (beperkt beschikbaar). De kamers zijn voorzien van airconditioning en satelliettelevisie, bad/douche en toilet. Verblijf in Rome in Hotel American Palace Eur (Via Laurentina) op loopafstand van het openbaar vervoer (bus / metro).

De reis wordt georga­ni­seerd in samen­werking met Pelikaan Reizen uit Zevenbergen. De inschrijving start in september. Belang­stelling om mee te gaan? Laat het nu reeds weten via info@bernardus­parochie.nl, en we houden u op de hoogte.

* onder voorbehoud van wijzigen.

** prijspeil mei 2016 bij een minimum deelname van 50 personen