Als een lopend vuurtje

zaterdag voor Pinksteren

gepubliceerd: maandag, 11 april 2016
Als een lopend vuurtje

Voor de 15e keer organiseren een aantal kerken in de regio op zaterdag 14 mei de traditionele fietstocht “Als een lopend vuurtje”.

Op de zaterdag voor Pinksteren openen de ook de Laurentius­kerk in Oud Gastel en de Protestante kerk in Oudenbosch hun deuren weer en kan er worden gefietst over afstanden van 35, 45, 65 of 120 km. Beide kerken hebben één gezamelijk goed doel waar de vrijwillige bijdragen naar toe gaan. De routes gaan langs de kerken in de regio die op die dag ook hun deuren openen voor deze inmiddels traditionele activiteit. In elke kerk staat de koffie klaar en is er natuurlijk gelegenheid tot bezichtiging.

Starten kan op die dag tussen 9.30 en 13.00 uur. Deelname is gratis!

Wij hopen u al fietsend te begroeten op de 14e mei.