Pasen met Sela in de Basiliek groot succes

gepubliceerd: zondag, 13 maart 2016

Een volle Basiliek van Oudenbosch geniet van Sela’s Paastour. Ruim 900 enthousiaste bezoekers genoten vrijdag­avond van een grandioos concert van Sela. In de niet al te warme kerk zorgde de bandleden van Sela voor een warme sfeer en wisten zij de mensen te raken met hun bekende liederen en zelfs een aantal nieuwe nummers.

Waar­schijn­lijk zal dit niet de laatste keer zijn dat zij Oudenbosch aandoen tijdens een concerttour. Het publiek was zeer onder de indruk van het concert maar ook van de kerk die de meesten voor de eerste keer bezochten.

Voor foto’s van het concert klik hier.

Coördinator concerten Basiliek Willem Snijders