Communie thuis

Indien u niet meer in de gelegenheid bent om de diensten in de kerk bij te wonen, maar wel de communie wenst te ontvangen, kunt u dit kenbaar maken aan het secretariaat van uw geloofsgemeenschap.

Na de vieringen op de 1e vrijdag van de maand in het Punt in Hoeven en in de Hellemonskapel in Oudenbosch wordt door de desbetreffende voorganger de communie rondgebracht. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met pastoor Maickel Prasing.

Voorbereiding

U kunt zich hierop thuis voorbereiden door een wit kleedje over een tafeltje te leggen met een kruisbeeldje en twee kaarsjes er op. Na een korte Bijbelse lezing en gebed vindt dan een korte en intieme plechtigheid plaats.