Vrijwilliger

Naast het werk van het pastoraal team draait een parochie op een leger vrijwilligers dat zich op allerlei gebied inzet voor de Kerk en de parochiegemeenschap.

Afhankelijk van uw expertise en voorkeuren kunnen we ongetwijfeld een taak vinden die bij u past. Te denken valt aan: tuinwerk, misdienaar, acoliet, koster, schoonmaak, begraaf­plaats­beheer, Doopvoor­bereiding, 1e H. Communie­voor­bereiding, Vormsel­voor­bereiding, ziekenbezoek, werkgroep rouw­verwerking, redacteur, bezorger, kerkbestuur, koorlid, organist, jongerenleider, kinderwoorddienst, en nog veel meer.

Wanneer u mee wilt helpen in de parochie, nodigen wij u van harte uit onderstaand formulier in te vullen en daarbij aan te geven wat uw expertise is. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijwilligerformulier

naam