Vaste vieringen

Als gelovige gemeenschap komen we samen om te luisteren naar wat Jezus Christus, en anderen, ons hebben te zeggen, naar wat in de Bijbel is vastgelegd, om daarover na te denken en om te bidden. In de tekenen van Brood en Wijn is de Heer telkens onder ons aanwezig en door de communie wordt de gemeenschap tot één grote familie in Jezus Christus. In de parochie vinden daartoe zowel door de week als in het weekeinde op vaste tijdstippen vieringen plaats.

Weekend

Zaterdag 17.00 uur H. Hart van Jezuskerk in Bosschenhoofd
Zondag 9.30 uur St. Jan de Doperkerk in Hoeven
Zondag 9.30 uur Laurentiuskerk in Oud Gastel
Zondag 11.00 uur Basiliek in Oudenbosch (Eucharistieviering)

Doordeweek

Dinsdag 9.00 uur Clemenskapel in Bosschenhoofd
Dinsdag 19.00 uur Hellemonskapel in Oudenbosch
Donderdag 19.00 uur Hellemonskapel in Oudenbosch
Vrijdag 19.00 uur Ruimte naast de sacristie van de kerk in Stampersgat

Maandelijks

Eerste vrijdag vd maand 10.00 uur St. Jan de Doperkerk of in ‘het Punt’ in Hoeven
Eerste vrijdag vd maand 10.00 uur Hellemonskapel in Oudenbosch

Actuele informatie

De meest actuele informatie over vieringen in de parochie wordt wekelijks gepubliceerd in de Halderbergse Bode en de Moerdijkse Bode.

Behalve de vieringen in de kerken verzorgen de leden van het pastoraal team vieringen in de woon-zorgcentra in de parochie. Eenmaal per maand gebeurt dat in ‘Kroonestede’ in Hoeven op woensdag om 10.30 uur, in ‘Blankershof’ in Oud Gastel op donderdag om 10.30 uur en in ‘de Blomhof’ in Standdaarbuiten op vrijdag om 10.00 uur. Wekelijks verzorgt het pastoraal team op maandag de viering om 17.00 uur in de kapel van ‘de Zellebergen’ in Oudenbosch.